19:00

Bobby BK

Referat: Glanshammars IF - Bobby BK

Efter en riktigt bra träningsvecka med ett revanschsuget lag tog vi emot Bobby BK på fredagskvällen. Det var tyvärr väldigt många återbud till denna match, men truppen är bred och vi hade en bra trupp med oss.

Matchen blåstes igång och det tog bara någon minut innan Bobby BK lade in 1-0. Bedrövlig start.
Men GIF tog tag i det och spelade våran bästa fotboll för i år. Men dom riktigt heta chanserna uteblev mot ett väldigt lågt stående Bobby.
Robin smeker en frispark som målvakten gör en fantastisk räddning på, Johan Eino skjuter över i fritt läge, och Emil Eldh har en fin halvvolley utifrån som var retsamt lite utanför stolpen.
Men med det övertaget borde vi skapat mer, för Bobby började bli trötta också.
Men mitt i allt det fina, rinner Bobby igenom i en kontring och det blir 2-0, som också står sig halvleken ut.

I andra kommer GIF ut bra och vi gör två byten i halvtid för att hålla uppe farten.
Men vi har svårt att komma till de riktigt bra chanserna. Förutom Robins frispark som går i stolpen, flipperspel i straffområdet, men som tillslut rensas undan.
Mitt i trycket så rinner Bobby igenom igen och slår in 3-0.
GIF lyckas ändå bibehålla intensiteten och vaskar fram en solklar straff, tyckte alla utom den som dömer.
Livlinorna börjar ta slut, men Adam Broughton trocklarsig igenom och frisparkar Babou som stänker upp bollen i nättaket.
Hoppet och poäng väcktes, men endast i några minuter, när det återigen blir en kontring som stänger matchen 4-1.

Jättefin insats av killarna spelmässigt, men vi åker dit på för billiga mål bakåt denna gång. All heder till Bobby som gjorde allt rätt efter det material dom har.